Vi diagnostiserar och behandlar muskel- och ledrelaterade problem/funktionsstörningar med inriktning på rörelseapparaten. Vi har en bred bas av behandlingstekniker och instrument till vårt förfogande för ett säkert tillvägagångssätt där beprövad erfarenhet och senaste vetenskapliga rön spelar en viktig roll i så väl analys, diagnostisering som behandling. Vi lägger även stor vikt vid patientens aktiva deltagande i hela behandlingsprocessen med övningar såväl som rehab- och styrketräningsprogram, allt för ett långsiktigt hållbart resultat.

Behandlingstekniker

Muskel- och ledrelaterade besvär samt idrottsskadkadeproblematik behandlas behandlingmed kiropraktiska tekniker såsom manipulationsjusteringar av berörda ledavsnitt, mobiliseringstekniker, postischemiska trycktekniker, idrottsskademassage, postisometriska strechtekniker, kryoterapi, värme samt ultraljud.

Patientomsorg

Röntgendiagnostik nyttjas med fördel om detta finns tillgängligt eller rekommenderas. Ortopediska tester, muskeltester, och neurologiska tester används rutinmässigt i diagnostiskt/differentialdiagnostiskt syfte. Parallell medicinsk rådgivning och/eller remitteringar sker i samråd med aktuell patients familjeläkare/företagsläkare/försäkringsläkare. Detta är ett initiativ vi alltid tar för optimalt resultat. Utvärderingar sker alltid efter var tredje behandlingstillfälle. Vi har även tillgång till rådgivande expertis i form av ortopedkirurg samt beteendevetare med inriktning på funktionshinder/hälsapsykosomati.

Vi har självklart adekvat ansvars- och personförsäkring. 

Sekretess

All hälso- och sjukvård i Sverige innefattas av sekretess. Det innebär bland annat att tystnadsplikt gäller vid all behandling på Clavells Kiropraktorklinik. Full sekretess innefattar även eventuella avtal och kontrakt.

Priser

Behandling Pris
Kiropraktorbehandling 795 kr
Mjukdel/Idrottskadebehandling 795 kr
Intyg mm 500 kr
Akuttid och/eller lördag-söndag före 07:30 1190 kr
Helger 900 kr
Ny kund, första behandlingen 950 kr

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad behandling. För sen avbokning eller uteblivet besök debiteras behandlingen fullt ut enligt prislistan ovan.

Betalningsalternativ

All betalning sker kontant eller mot faktura.
Företagskunder samt privata sjukförsäkringskunder faktureras enligt avtal mot en faktureringsavgift om 80 kr/tillfälle.

Legitimerad verksamhet är momsbefriad.
Företaget innehar F-skattsedel.

Vad våra kunder säger

“Mycket nöjd! Kan varmt rekommenderas! Jag fick en akuttid på lördag morgon och detta följdes upp veckan efter. Efter några få hemövningar och tillrättavisanden känner jag mig redan mycket bättre!”

“Onekligen bäst i Västerås då jag träffat samtliga kiropraktorer och även en del naprapater! Utför en ordentlig och gedigen behandling både tidsmässigt och kvalitetsmässigt”


Läs fler omdömen på Eniro